Единствената щерка на царя  била доста пияна и си говорела

...
Единствената щерка на царя  била доста пияна и си говорела
Коментари Харесай

Неадекватната Калина била боса и объркана

Единствената дъщеря на царя  била много пияна и си говорела сама по време на ареста. Отначало не я познали, че е Калина. Това са изказванията на мъжа, който стопанисва хотела, пред който се случи случая. При който пияната Калина се заби в преграда на място за паркиране в курорта Боровец.

Тя си скрила лицето, като споделила, че не се интересува от популярност, а желае да чуят нейната версия за случая и обвинила човек, че я е наранил, когато й лишил ключовете на колата.

А хотелиерът е безапелационен, че външния й тип нямал нищо общо със фотосите й, които се тиражират в мрежата.

Той цъфнал  незабавно на мястото на произшествието, откакто му съобщили, че една пияна жена има несъответстващо държание на паркинга. Звъннал на 112 и по една случайност дошъл дружно с органите на реда.

Човекът твърди още, че Сакскуборгготска се държала съвсем като пияна и праснала 2 пъти негов чиновник с мобилния си телефон.

А когато служителите на реда я попитали за ЕГН-то отвърнала, че не го помни и ги предизвестила, че ще има позвъняване да я пуснат.

После дошъл брачна половинка й Китин Муньос с хора от екипа им, а хотелиерът твърди, че незабавно почнали да я тъпчат с кисело  мляко с вяра дрегерът да не регистрира същинската стойност на промилите, а по-ниски.

Свидетелят споделя още, че никой не е проявявал експанзия към пияната царска щерка.

Инфо: Лупа.бг

Тагове: new княгиня Калина пияна неадекватна. инцидент Царската дъщеря
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР